News
Loading...

Networking FRYDAY AFTER WORK

Fryday AfterWork este un concept internațional de evenimente de networking, care reunește oameni de afaceri, top și middle management, într-o atmosferă relaxată, în locații de top: hoteluri sau restaurante, cu scopul de a socializa și a forma viitoare parteneriate, sau prietenii.

Comunitatea internațională de networking, Fryday organizează întâlniri și în România. Grupul Fryday Bucharest de pe Facebook se remarcă cu peste 1300 membri iar cel de pe LinkedIn peste 450 și peste 200 pe Meetup.
în București, grupul Fryday are astfel de întâlniri în mod regulat, întâlniri care s-au reluat în ianuarie 2016. Cele 9 evenimente de anul acesta au fost la Hilton, Mercure, Radisson, Sofa, Red Angus, Novotel, Marriott, Sheraton și Radisson. La fiecare întâlnire au fost în jur de 50-60 de participanți, ceea ce oferă prilejul unui networking de calitate.

Despre formatul evenimentului:

1.Primirea invitaților începe cu ora 18:00 - accesul la eveniment se face pe bază de intrare în valoare de 35 lei, fiecare invitat primeste un Card Fryday, cu care isi ia prima bautura, free.

2.Urmeaza momentul prezentărilor la ora 19:15-19:30 se face un "tur de microfon", se prezintă partenerii la eveniment (fiecare are câteva minute pentru a prezenta produsele / serviciile oferite ca premii), apoi fiecare participant spune cine este și cu ce se ocupă. Această etapă este importantă pentru stabilirea intereselor, pentru networking.

3.Tombola - extragere premii:19:30 - realizată cu sprijinul partenerilor noștri. Premiile constau în 3 cutii a câte 2 sticle de vin, voucher la SPA, voucher pentru o cina romantica, pachete masaj ș.a

4.Partea de entertainment va fi asigurată de Cristiana Radu printr-un recital (cafe-concert, jazz).

5.Freestyle Networking și poze - până la orele 22:00 - 22:30.

Înscrierile se fac pe mail, trimițând datele de contact la adresa: office@koolmedia.ro

Kool Media este o agenție full-service Advertising & PR, cu o experiență îndelungată a echipei în domeniul Marketing – Comunicare – Relatii Publice – Organizare evenimente – Printuri de mici și mari dimensiuni.
Pe diferite canale, în funcție de campanie, Kool Media vă pune la dispoziție următoarele: Mecanism, Creatie, Implementare.

Partenerii evenimentului sunt: Alira, Hotel Iaki, Le Premier, Techir, Cămara cu Merinde, Alderma.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment