Lansare de carte - "Jurnalul unei mame de Inger" - Constanta

Invitatie la lansarea cartii " Jurnalul unei mame de Inger"
Ana Maria Huzum : " Am citit ‘‘Quo Vadis‘‘ prin adolescență - am asistat printre rândurile cărții la distrugerea Romei de către Nero, am văzut în mintea mea copiii călcați în picioare de romanii disperați să se salveze. Am citit Dickens cu ai săi copii chinuiți de o societate inumană. Și, apoi, au fost copiii din Rusia, din India sau copiii din Algerul decimat de ciumă. Copii cu umbre în ei, copii din umbră, copii plecați în umbre. Iar acum, am ajuns și eu să scriu despre copilul meu plecat într-un dincolo nesigur și despre dorul lăsat în mine de lipsa vieții sale.
Mi s-a spus adesea că nu e o carte pentru toți ‘‘Jurnalul unei mame de înger‘‘. Atunci întreb: celebra carte despre o fetiță condamnată de război să moară, ‘‘Jurnalul Annei Franck‘‘ , nu este nici ea pentru lumina zilei, nu-i așa! Și totuși mulți au citit-o și au exclamat că vor fi mai buni, mai îngăduitori, mai toleranți, că omenirea nu va mai face din copii niște victime!
Jurnalul meu este pentru toți cei care îndrăznesc să privească cu adevărat în jurul lor și să vadă realitatea. Nu se râde mereu. Nu se spun numai vorbe de iubire. Se mai și plânge. Se mai și spun vorbe de dor. Peste tot în lumea aceasta se moare. În fiecare familie, la un moment dat cineva se stinge și, atunci, doare. A citi despre durerea unui părinte care și-a pierdut copilul, înseamnă a-ți educa mintea să nu-și întoarcă privirea de la suferință, ci să o accepte ca pe o balanță a vieții; înseamnă a-ți educa spiritul să sară în ajutorul celui care are nevoie, când are nevoie și să și știi de ce are nevoie; și mai ales înseamnă a-ți educa inima să dăruiască iubire celui care a pierdut cea mai de preț iubire: cea c copilului său!
A citi despre îngerul meu înseamnă pentru mine să-l faci să trăiască, iar pentru tine - oricine ai fi, orice viață ai avea - înseamnă să-ți deschizi sufletul și să te vindeci de orice frică, pentru că vei învăța să trăiești deplin cu cei pe care îi iubești! "

Sambata, 5 aprilie 2014, va invitam sa luati parte la lansarea cartii " Jurnalul unei mame de inger: Miruna "


Un produs Blogger.