Update extindere City Park Mall

Lucrarile de extindere a City Park Mall au un ritm foarte alert, schimbarile fiind vizibile de la o zi alta. Acesta este un semn ca sudafricanii de la NEPI sunt decisi sa respecte termenele anuntate si sa inaugureze noile aripi in luna noiembrie.
Lucrarile sunt de amploare. Discutam de reamenajarea si suprainaltarea Sky Level, de construirea noii aripi - Park Side si de remodelarea intrarii principale precum si alte lucrari la fatade.
Deja parcarile temporare sunt aproape gata, ele sunt necesare intrucat noua aripa va fi construita pe parcarea existenta. Park Side va avea 2 niveluri subterane de parcare precum si rooftop parking, City Park Mall devenind a doua cladire din oras cu rooftop parking dupa Centrul Comercial Cora Bratianu.
In clipa de fata asa cum spuneam parcarile temporare sunt gata. De asemenea s-au inceput si sapaturile pentru Park Level, iar la cinematograf deja se contureaza structura.

Dar planurile City Park Mall nu se opresc aici. Pe viitor, cel mai probabil la anul, parcarea de pe strada Soveja va fi supraetajata, iar intrarea dinspre lac remodelata pentru a ingloba o cascada.
Un produs Blogger.