Marina Park Shopping Center in linie dreapta

In curand vor incepe lucrarile la cel de al 6-lea centru comercial al Constantei. Acesta , pe numele sau Marina Park Shopping Center, va fi construit pe jumatate din fosta baza RATC de pe strada Soveja.
Desi va fi la doar cateva sute de metri de City Park Mall, noul centru comercial dezvoltat de spaniolii de la Bogaris se va adresa mai mult locuitorilor din zona Pescarie, Faleza Nord, Piata Chiliei.
Noul mall care este in etapa de eliberare a acordului de mediu, va avea o suprfata construita de 51.390 mp, iar inchiriabili vor fi peste 31.200 mp.
Cladirea va fi construita pe un singur nivel si va avea ca ancora principala un hypermarket, o galeire comerciala si un food-court.
De asemenea va fi amenajata o piateta in dreptul intrarii in centrul comercial.
In plus se vor face o serie de sistematizari rutiere. Astfel strada Chiliei va fi largita cu inca o banda si va deveni cu sens unic. Iar intre  centrul comercial si Palatul Copiilor va fi construita o strada tot cu sens unic. Intersectiile celor doua strazi cu strada Soveja vor beneficia de sensuri giratorii. Intre strada Chiliei si strada nou construita va fi amenajata o a doua strada paralela cu Soveja.
De asemenea pe strada Soveja va fi amenajata si o noua statie RATC.
Noul mall va fi finalizat in cursul anului viitor.

Un produs Blogger.