Naked PR, primul proiect educațional de PR specializat, ajunge la Constanţa

Workshopurile NAKED PR ajung la Constanța. Pe 21 noiembrie, vor avea loc două workshopuri intensive – PR 3.0 (susținut de Victor Kapra) și Stil de marcă personală (susținut de Maurice Munteanu, fashion editor ELLE). Evenimentul este organizat cu sprijinul Kool Media.

Pe parcursul workshopului de PR 3.0, participanții își vor dezvolta abilitățile pentru îmbunătățirea și dezvoltarea brandurilor personale și de business în mediul digital. Evenimentul va avea loc la „Cămara cu Merinde” (Bdul Mamaia nr. 180).

O premieră îl reprezintă faptul că fiecare cursant înscris poate solicita ca bonus o analiză detaliată, din punct de vedere al performanței digitale, pentru un brand (personal, start-up, companie, proiect online), precum și sugestii de îmbunătățire a prezenței online.
În cadrul workshopului de Stil de marcă personală, se va discuta despre mesajul pe care îl transmitem prin intermediul stilului nostru. Participanții își vor analiza imaginea personală. Un ping-pong de păreri & idei care ne va ajuta să înțelegem maniera în care suntem percepuți de ceilalți. Evenimentul va avea loc la „Restaurant Scapino” (Str. Mircea cel Batran nr. 49-51).

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

http://nakedpr.ro/stil-de-marca-personala/
http://nakedpr.ro/pr-3-0/


Un produs Blogger.