Lansare Retetele-manuelei.ro

S-a lansat Retetele-Manuelei.ro, website care oferă iubitorilor bucătăriei vegane și raw, precum și tuturor celor care țin post în această perioadă, peste 100 de rețete și de idei testate, originale, într-o manieră inedită de prezentare.

Pe Retetele-Manuelei.ro sunt bineveniți toți cei care apreciază gustul legumelor, al semințelor și al fructelor, și care sunt dornici să afle noi modalități de preparare rapidă a unor rețete simple și gustoase, fără foc.

„Misiunea mea este să dăruiesc aceste rețete celor care vor să-și schimbe stilul de viață și alimentația cu ceva mai simplu, mai apropiat de esența firească a naturii”, spune Manuela Costea, autoarea rețetelor, pasionată de bucătăria raw vegană. „Mă adresez și iubitorilor de dulce, și celor care apreciază preparatele sărate. Și celor grăbiți, și celor răbdători. Și celor care vor să gătească cu ce au prin casă, dar și celor curioși să încerce gusturi noi. Oricine se poate bucura de Rețetele Manuelei!”

În plus față de rețetele cu instrucțiuni scrise și clipuri video, într-o secțiune specială a site-ului sunt prezentate proprietățile ingredientelor folosite. Site-ul indică și timpul necesar pentru preparare, gradul de dificultate și accesibilitatea rețetelor, iar pentru cei care doresc să aprofundeze bucătăria raw vegană, în curând vor fi publicate meniuri și provocări.


Un produs Blogger.