Dupa ce i-a pus lacat la inima lui Pacha Man, Francisca merge mai departe! Afla despre ce este vorba!


Dupa ce i-a pus lacat la inima lui Pacha Man, Francisca merge mai departe! Afla despre ce este vorba!

Focoasa artista, a pasit pe un „Drum de piatra”,alaturi de F.Charm.
Un semn rutier ne spune ca intram pe un... "Drum de piatra", iar soferii nostri sunt Francisca si F. Charm. Ei au dat deja play primei lor piese impreuna si ne conduc pe 'soseaua dragostei'.

Videoclipul  a fost filmat la marginea Bucurestiului, la temperaturi scazute, printre ruine si lupi. Francisca a purtat o rochie albastra extrem de sexy ce i-a pus in valoare trasaturile exotice.

"Iubirea si ura sunt sentimentele cel mai dificil, chiar imposibil de controlat, in fata carora devenim fragili și vulnerabili. Ratacim, ne afundam in temeri si ajungem sa fugim de propria poveste. Iubim si fugim de suferinta sau ramanem prizonieri cu rani adanci, demascati complet si sfarsind in minciuna. Piesa 'Drum de piatra' reprezinta realitatea multora, transpusa in versuri si, totodata, o parte din mine. In ceea ce priveste colaborarea, pentru un mesaj sensibil, F. Charm este cel mai potrivit", a declarat Francisca.

"Atat subiectul, cat si intreg sentimentul pe care mi l-a trezit aceasta piesa,de cum am ascultat-o, m-a facut sa raspund cu un 'da' si cu sufletul deschis, la propunerea Franciscai de a colabora. Sunt multumit pe deplin de rezultat, cred in ceea ce transmite atat piesa, cat si videoclipul, imi trezesc sentimente, ceea ce este cel mai important atunci cand se vorbeste despre dragoste. Cand termini de ascultat o piesa, trebuie sa te invete ceva, motiv pentru care ma ghidez pe acelasi motto, care ma bantuie zilnic:”, a adaugat F. Charm.

Francisca a pasit cu dreptul in muzica romaneasca, odata cu participarea la X Factor Romania, unde a demonstrat calitatile vocale exceptionale pe tot parcursul concursului. Ulterior ne-a surprins cu doua colaborari , prima dintre ele cu Uddi, colegul si prietenul ei de la X Factor si colaborarea cu Pacha Man pentru single-ul si videoclipul “Lacat la inima”, ambele cu milioane de
vizualizari pe YouTube, in scurt timp de cand au fost lansate.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.