Preparate sanatoase de toamna, Camara cu Merinde, 5 noiembrie 2016

Ne place raw! Ne place vegan! Ne place să aducem nutriția sănătoasă în Cămara cu Merinde!

E  cazul să ne pregătim temeinic pentru noul sezon Toamnă- Iarnă. Insă ce mai putem prepara pe lângă tradiționalele preparate: zacuscă, compot și dulcețuri, astfel încât să ne creștem imunitatea, dar și pentru a avea o stare generală de bine. Ne învață ca de fiecare dată invitata noastră specială, Tania Bordianu în cadrul unui nou „Live Cooking”.
Workshop-ul “ Preparate sănătoase de toamnă” va avea loc Sâmbătă, 5 Noiembrie 2016, la Cămara cu Merinde (Bdul Mamaia nr. 180), începând cu ora 16:00, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Simona Chimișliu, Manager „Cămara cu Merinde” a declarat: „ Incepem toamna în mare formă la Cămara cu Merinde, toamna fiind anotimpul nostru preferat în materie de fructe, legume, alimentație fresh, bio și foarte sănătoasă... un detox perfect și foarte ușor de realizat. ”

Te așteptăm la atelier pe 5 noiembrie, ora 16:00 să înveți cum se prepară cele mai sănătoase preparate de toamnă și pleci cu un zâmbet și o faptă bună la cheie*!
*Atelier umanitar, donezi și primești un cadou, breloc. Să porți fapta bună la cheie.

Pentru o bună organizare, așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la adresa de e-mail (nume şi număr de telefon): office@koolmedia.ro
Vă aşteptăm în magica noastră Cămara, în fiecare zi!


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.