Ziua Prematuritatii sarbatorita la Constanta

Vom asculta povesti de suflet, impartasite de parintii copiilor prematuri si drumul lor spre o viata normala, in ciuda conditiilor neprielnice din spital.
La eveniment, in afara parintilor si copiilor, vor participa medici de pe sectia de neonatologie si reprezentanti ai Asociatiei Daruieste Aripi.

„Niciodata in istoria Spitalului Judetean Constanta, de la construire in 1968, nu a fost creata o structura moderna de terapie intensiva nou nascuti, care sa deserveasca toata partea de sud est a Romaniei.
Asociatiile Daruieste Aripi si Inima Copiilor, alaturi de Fundatia Vodafone Romania deruleaza o campanie de strangere de fonduri in vederea realizarii proiectului”  a declarat Alina Vasea, fondator Daruieste Aripi.

In cazul in care doriti sa documentați cu fotografii si filmulețe povestile acestor micuti si  sa aflati detalii despre ce inseamna un copil nascut prematur, prin ochii mamei sau a medicilor neonatologi, va asteptam la ora 14.00, la Centrul Medical Focus, situat in incinta Ambulatoriu (policlinica Spitalului Judetean Constanta).
Pentru alte detalii legate de program va stam la dispoziție.
 

 Despre Asociația Dăruiește Aripi

Asociatia Daruieste Aripi este o organizaţie non profit, dedicata sustinerii acelor proiecte caritabile ce pot aduce un real progres în tratamentul pacientilor din sistemul de stat românesc. Asociaţia își propune implementarea unor proiecte în domeniul medical, cu scopul de a îmbunătăți sansele pacientilor de vindecare și supraviețuire.Un produs Blogger.