Comunicat de presa - Elite Business Club, 22 martie 2017

Miercuri, 22 Martie, ora 17:30, la Hotel Sulina Internațional Constanța, are loc un nou eveniment Elite Business Club. Tema acestei ediții este motivația în business, în ton cu ideea de dezvoltare continuă, de împărtășire de informații relevante și de promovare a unor modele de business de succes. Evenimentul este organizat de Elite Business Women, comunitatea femeilor-antreprenor din România, alături de partenerii locali, Kool Media, Asoaf, Graphtec Design.

Speakerii lunii Februarie sunt: Laura Dragomir, antreprenoare,specialist în Comunicare și Public Speaking, Dr. Ichrak Dali, antreprenoare în domeniul medical, Manuela Stamate Costea, antreprenoare autoare Retetele Manuelei, Daniela Marișcu, GM Aquatica Experience, Ila Veli, Owner Energetix România și Republica Moldova.

În cadrul evenimentului, toți participanții vor beneficia de o sesiune eficientă de networking, în care vor avea ocazia să își prezinte afacerea și să cunoască noi potențiali parteneri de afaceri.

Partenerii evenimentului: Energetix România, Retetele Manuelei, Nemirschi.ro, Graphtec Design, Aquatica Experience, Radacini Motors, Ichrack Dali- Dr Dali Clinique D’Esthetique, Chateau Vartely, Yves Rocher, Kool Media, Asoaf.

Parteneri media: EvenimenteConstanța, CristinaJoy.ro, Urban Constanta Media, Constanța News.

Înscrierile se efectuează prin pe site-ul dedicat evenimentului: http://elitewomen.org/elite-business-club/#1463040828163-154f0610-7480
sau prin email, la: contact@elitewomen.org

Despre Kool Media
Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare si ne fac sa zambim- atat pe noi, cat si pe clientii nostri, dar si pe clientii clientilor nostri. Intotdeauna ne place sa “lucram” cu entuziasm si voie buna!
Noi, Kool Media, suntem o agentie de publicitate din Constanta, cu o experienta îndelungata a echipei în Marketing – Creatie- Comunicare –Relatii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici si mari dimensiuni.

Pentru detalii suplimentare:
Camelia Artamon, Managing Partner/ Elena Luiza Oprea, Managing Partner
camelia@koolmedia.ro/ elena@koolmedia.ro
Tel: 0721.011.922/ 0723.732.073
www.facebook.com/KoolMedia


Un produs Blogger.