Incredibil! Curtea de Conturi umileste batranii Constantei

Ca batranii si persoanele cu handicap sunt categoriile sociale cele mai defavorizate si umilite nu mai e niciun secret. Dar ce se intampla zilele acestea la Constanta, sfideaza orice urma de bun simt sau respect fata de batrani.

Sute de batrani constanteni au pensii de pana in 500 de lei. In 2013 primarul Radu Mazare a venit in sprijinul acestor batrani si a crescut plafonul prin care persoanele cu venituri mici pot manca gratuit la cantina sociala.

Legea prevede ca de aceste mese gratuite sa beneficieze doar persoanele cu venituri lunare de maxim 126 RON. Primarul Radu Mazare decide in 2013 sa ceasca plafonul pana la 500 de RON.

Iar acum vine Curtea de Conturi si spune ca aceasta majorare a plafonului a fost ilegala. Si mai mult batranii trebuie sa restituie contravaloarea meselor. Pai nu va e ma rusine? Va bucurati la banii unor oameni care se chinuie sa dramuiasca 500 de lei pe luna? Ia sa va vad pe voi daca puteti trai cu 500 de lei pe luna sa va luati si mancare, sa platiti si apa si curent si gaz sau butelie.

Deci avem o lege TAMPITA care limiteaza plafonul la 126 RON, vien cineva care indreapta mizeria asta de reglementare si cei care au puterea de decizie in loc sa modifice si legea pentru a o aduce la normalitate, decid ca ajutorarea batranilor este ceva ilegal. RUSINE!!!


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.