Seawolves Bike Fest a ajuns la editia 10

Seawolves MC Romania va invita la cea de-a 10’a editie a intrunirii moto de pe litoral:

SEAWOLVES BIKE FEST X

Cea de-a 10'a editie a festivalului se va intampla in weekend'ul 9-11 Iunie 2017, in aceeasi locatie ca si in ultimii doi ani - Camping S, din Mamaia Nord (www.camping-s.ro) situat pe bulevardul Mamaia Nord. ( https://goo.gl/maps/Gh6Gw ). Un camping amenajat dupa standarde moderne, cu spatiu de campare generos si curat, toalete si dusuri super decente... si numeroase, plaja proprie, beach bar s.a.m.d.

Vom incerca sa imbunatatim si in acest an reteta cu care v-am obisnuit si va garantam cel putin aceleasi standarde de organizare si distractie ca si in anii trecuti.
Ingredientele: bere rece la dozatoarele care vor functiona non-stop, taria de intampinare, concursurile cu premii serioase, concertele rock pe o super scena, folkul live si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara pana in zori, parada moto, late night show'ul interzis minorilor si inimilor slabe, artificiile si alte surprize pe care le veti descoperi la fata locului. Una dintre ele:
Seawolves MC impreuna cu REPSOL Romania vor oferi 120 de schimburi de ulei (10W40) bikerilor care vor veni pe motor de la peste 500 de km! Fie in ordinea sosirii, fie prin tragere la sorti.

Pe langa distractia din camping si de la terase, v-am pregatit anul acesta entertainment de calitate si pe scena festivalului.
Astfel, seara de vineri va fi o seara dedicata monstrilor sacri ai rockului si metalului international iar seara de sambata va fi dedicata rock'ului mai mult sau mai putin autohton.

Mai exact:

Vineri – 9 Iunie (tribute night)

METALLICA – by SCREAM INC. (Ucraina)
IRON MAIDEN – by TROOPER (Ro)
MOTÖRHEAD - by MOTORACE (Bulgaria)
PANTERA - by DOMINATION (Ro)
CARGO - by Ziua Libera (Ro)
RED HOT CHILI PEPPERS - by Romanian Hot Chili Peppers (Ro)


Sambata – 10 Iunie

ALTERNOSFERA
TROOPER
ZOB
LUPU CEL RAU
STONELIGHT

... si, ca de obicei, asa cum ne si va place, dupa show’ul interzis minorilor, si pana la rasarit, petrecerea continua pe plaja, la focul de tabara, langa beach barul care va fi deschis toata noaptea, pentru traditionalul recital folk&rock cu Silviu Covaci, acompaniat la chitara bass de Virgil Stoica si la tobe de maestrul Ionut Micu!

Nu vor lipsi nici concursurile care vor fi mult mai putin serioase decat premiile! Acestea se vor intampla sambata dup'amiaza, dupa parada moto care va incepe tot sambata, la ora 13.00

Prezentatorul evenimentului - Cristian HRUBARU de la Rock FM!

Motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului). Masinile personale nu vor avea acces in camping din cauza spatiului limitat.

Pretul unic de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 35 Ron. Accesul in camping se va face pe baza de bratari, care vor fi de doua feluri: bratari pentru acces doar in zona de concerte si terase si bratari pentru acces si in zona de campare.

Cazarea se poate face fie la cort - gratuit bineinteles - (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la pensiunile sau hotelurile din zona.
Din pacate locurile de cazare la casute in incinta camping'ului au fost epuizate de mai bine de doua luni, de aceea va oferim alte posibilitati de cazare:

- Hotel Siret*** (www.hotel-siret.ro) - 140 de lei pe noapte camera dubla, cu mic dejun inclus - oferta valabila pt minim 2 nopti si doar cu precizarea ca sunteti participant la Seawolves Bike Fest.
Pentru rezervari: Oana - 0755 110 227

- Hotel Marea Neagra*** (www.mareaneagracomplex.ro) - 130 de lei pe noapte camera dubla, cu mic dejun inclus sau 190 de lei pe noapte cu mic dejun si cina - oferta valabila pt minim 2 nopti si doar cu precizarea ca sunteti participant la Seawolves Bike Fest.
Pentru rezervari: 0769 630 639, 0241 831 292

Cei care ne-au onorat cu prezenta la editiile precedente stiu ca ne dam toata silinta ca invitatii nostri sa se simta excelent. Iar anul acesta, cum e si firesc, v-am pregatit si mai mult si mai bine decat in anii trecuti.

Poze de la editia precedenta:
https://www.facebook.com/pg/SeawolvesBikeFest/photos/?tab=album&album_id=1527148027311014

Acestea fiind zise, va asteptam pe toti la mare cu bratele deschise, vreme buna, multa distractie si bere rece!


Un produs Blogger.