Artista comparata cu faimoasa Shakira, Emma Stoican, face senzatie cu noul ei single!

ompozitorul Adi Cristescu face cu siguranţă multe nopţi albe dar cele pe care le-a făcut pentru artista Emma Stoican sunt de natură profesională. Acesta i-a compus tinerei artiste o superbă piesă de dragoste.

" Cântecul prezintă o poveste de dragoste pierdută, o lupta între minte şi suflet, cu o puternică frică de despărţire. Mi-am dorit o piesă de dragoste, o piesă care să exprime acest sentiment şi în care oamenii să se regăsească. Dorinţa mea a fost îndeplinită de Adi Cristescu şi minunată lui echipa." a declarat artista."Emma este talentata si perseverenta. O combinatie castigatoare! Continuand pe acest drum asa cum a inceput, la destinatie nu poate fi decat succesul. Piesa este asa cum si-a dorit - o piesa sensibila, care sa ajunga la sufletele oamenilor. Cred ca este un pas inainte pentru ea! " a declarat Adi Cristescu

"Am filmat clipul la palatul Ghica de la Căciulaţi, undeva prin luna Ianuarie. Filmările au durat 12 ore. Era atât de frig acolo încât pur şi simplu tremuram şi mi-a fost cam greu să mă acomodez dar până la urmă am reuşit iar verdictul îl veţi da voi." a mai declarat Emma Stoican.

Piesă s-a lansat recent pe canalul Media Pro Music.

https://www.youtube.com/watch?v=OBRI1Q0rMHY&feature=youtu.be


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.