Conferinta “ Limite, cu blandete!” cu Otilia Mantelers

Copiii s-au nascut pentru a se bucura de viata in fiecare zi, insa uneori trec prin perioade cand nu mai sunt ei insisi. Ce se întâmplă de fapt în creierasul lor? Aceste comportamente in mod sigur au o logica, iar pentru ele deja s-a inventat solutia. Exista pareri care ne indreapta catre educatia cu pedeapsa, insa am aflat cu totii cum pedeapsa le strivește ființa, le plantează teama de noi, părinții lor și ne strică relația cu ei. Să punem limite sau nu?

Ne invata speakerul invitat, Otilia Mantelers. Conferinta va avea loc, Sambata, 10 Iunie 2017, la Hotel Ibis, începand cu ora 10:00."Mă întâlnesc cu voi să povestim despre limite si voi explica cu ajutorul neuroștiintei de ce copiii fac năzbâtii și nu se pot opri. Voi exemplifica cum putem pune limite calde si blânde care să ne apropie.  Dupa stabilirea limitei, copilul de obicei va trage un plâns de …mama focului, care îl descarcă de reziduurile energetice de care nu are nevoie și care îl va readuce în contact cu sine. Ulterior creierul copilului își recapătă strălucirea!", explica Otilia Mantelers, expert in parenting.

"Limite, cu blandeţe!" conferinta susţinută Otilia Mantelers, Instructor Parenting by Connection va aborda un subiect controversat in educatie. Conferinta este dublata si de o lansare de carte a dnei Otilie Mantelers.

Parteneri: Kool Media, Helen Doron, Mirror-UP Photography, Neuron English, Clubul Montessori Start pentru Viata, La Nouvelle Generation, Locul de joaca “Bubbles”.

Înscrieri: alinaflorea@bbcenter.ro 0733 462 057. Investitia: 120 RON/persoana, 200 RON/cuplu

Detalii eveniment: Seminar parinti – “Limite, cu blandete!”
Proiect al Asociației “Birth & Building Center”

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.