Proiect rezidential in Mamaia Nord

DIRECT DE LA DEZVOLTATOR - FARA COSTURI SUPLIMENTARE
Imobil modern situat in zona Mamaia Nord la numai 20 de metrii de plaja, cu vedere la Marea Neagra.
Imobilul dispune de : garsoniere si apartamente studio. Preturi incepand cu 39.990 Euro (T.V.A. 5% inclus) la stadiul de “finisare la cheie”
Pozitia unica si calitatea exceptionala a executiei fac din acest imobil alegerea potrivita pentru cei care vor sa simta caldura nisipului si briza marii.Imobilul se distinge fata de marea majoritate a clatirilor limitrofe prin standardul de calitate forte ridicat al proiectarii, executiei si materialelor puse in opera. A fost proiectat la un standard de risc seismic de peste 8 grade pe scara Richter, fundat pe o perna de piatra de 1m grosime, avand radierul general si peretii diafragmelor demisolului din beton impermeabil C25/30 (B400). Structura de rezistenta , din beton armat, a fost proiectata intr-o maniera ergonomica ce aduce un plus de valoare spatiului util al fiecarei unitati locative prin lipsa elementelor structurale la vedere (stalpi,grinzi).
Apartamentele vor fi predate la cheie, complet finisate la un standard de caliatate premium : tamplarie PVC Rehau, usi interior Italia, usa exterioara apartament antiefractie Maco, pardoseli ceramice, centrala si calorifere de foarte buna calitate.
Apartamentele au fost concepute in conformitate cu prevederile legii locuintei, dispunand de spatii generoase si ergonomice ce vor satisface cu siguranta cerintele celor mai exigenti utilizatori.
Imobilul dispune de locuri de parcare suficiente.
Este ideala pentru investitie.
In imobil mai exista si ap.de 2 camere de aprox 62mpc/53mp utilizabil(inclusiv terasa
cu vedere la mare) sau 69mpconstruiti/60mp utilizabil(inclusiv terasa cu vedere la mare)
Vânzare: 39.990 EUR
Comision: 0 %
Pretul include tva 5% .
Predare complet finisat la cheie !
GARSONIERE DISPONIBILE SI LA ALTE ETAJE !

Un comentariu:

Comment:

Un produs Blogger.