Unde puteti lua cina la inaltime? Lista sky barurilor din Constanta si Mamaia

Desi beneficiaza de un amplasament de invidiat pe malul marii, Constanta, din pacate are destul de putine sky baruri. Daca in alte orase costiere cu un turism puternic dezvoltat exista zeci de astfel de localuri, in Constanta gasim doar 6.

Despre imobile cu roof top pools nici nu putem vorbi, existand doar unul singur - Blue Bike Mamaia.

Revenind la sky baruri recomandam turistilor ce ajung in orasul nostru sa incerce unul dintre aceste 6 localuri, de la nord catre sud:

1. Violet Lounge
Amplasat la etajul 8 al hotelului Vega (5*) din statiunea Mamaia, Violet Lounge este o imbinare placuta intre un piano bar si cocktail lounge, oferind o panorama deoasebita asupra zonei de nord a Constantei.foto: Hotel Vega

2. Sala Paris
Ampalsata la ultimul etaj al hotelului Del Mar din Mamaia, Sala Paris cu o capacitate de 130 de locuri ofera o frumoasa vedere asupra statiunii si parcului Tabacarie.

foto: Hotel del Mar


3. Sky View Bar
Situat la etajul 14 al hotelului Parc din Mamaia, Sky View Bar este localul din Constanta aflat la cea mai mare inaltime. Restaurantul cu 60 de locuri ofera o superba vedere asupra coastei si a parcului Tabacarie.

foto: Hotel Parc


4. Atmosfera
Amenajat la ultimul etaj al Hotelului Ramada din Parcul Tabacarie, Atmosfera este cel mai nou sky bar din Constanta. Prin ampalsare, barul ofera o panorama 360° asupra Constantei si statiunii Mamaia.


foto: Ramada 

5. Aquario
Aquario este un restaurant cu specific mediteranean amplasat la ultimul etaj al Downtown Building, imobil situat in centrul orasului, pe faleza plajei Modern. De asemenea restaurantul are si o cafenea aparte - Touch Cafe, singurul local din Constanta ce dispune de mese cu touch screen.foto: Touch Cafe 

5. Salonul VIP Ten Hotel
Amplasat la ultimul etaj al hotelului TEN din cadrul complexului colonadelor de pe strada Traian, salonul VIP este unic in peisajul constantean prin vederea pe care o ofera asupra Portului Constanta si a centrului istoric - zona peninsulara.

foto: Colonadelor


Un comentariu:

Comment:

Un produs Blogger.