Update Lidl 1 decembrie

Pe santierul magazinului Lidl de pe bulevardul 1 decembrie 1918, lucrarile de descarcare de sarcina arheologica par sa se apropie in sfarsit de final si astfel se pot demara lucrarile la magazin.Reamintim ca recent pe teren a fost descoperita o necropola romana.

Noul magazin va dispune de 128 de locuri de parcare la sol. Pe teren se vor face urmatoarele amenajari:

 Magazin retail cu regim de inaltime P+1, H=9m, cu amenajari aferente functiunii de baza: platforme parcaje la sol, alei incinta, spatii verzi, amenajare peisagera, obiecte publicitare , copertine-parasolare, imprejmuirea partiala, echipare tehnico-edilitara.
 suprafata spatii verzi amenajate la sol in procent de 19% din suprafata
 spatii verzi amenajate peisagistic dotate cu mobilier urban, plantatii de aliniament, parcari amenajate cu dale inierbate, in interspatiul rezultat intre aliniament si retragerea cladirii de la aliniament
 spatiul verde existent de-a lungul bd. 1 Decembrie, aflat la limita de proprietate a parcelei IE 213510, reamenajat peisagistic in cadrul unui proiect unitar si coerent, odata cu realizarea obiectivului pe acesta parcela. Spatiul verde va avea caracter de spatiu verde tip scuar urban, deschis publicului. Va fi amenajat mobilier urban si loc de joaca pentru copii.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.