Vijelia blocheaza traficul feroviar

Vijelii în jumătatea de nord a țării!
UPDATE, ora 22.30
♦ Deda Răstolița - redeschisă la ora 20.35
♦ Pojorâta - Câmpulung - redeschisă la ora 21.04
♦ Răstolița - Lunca Bradului - se intervine pentru tăierea copacilor, eliberarea liniei și remedierea deranjamentului la firul de contact.
Trenuri staționate temporar:
♦ IR 1645
♦ 367-2
♦ 1944
♦ 406-1Ora, 19.00
Circulaţia feroviară este oprită temporar la această oră între stațiile Silhoasa - Coșna, Câmpulung – Pojorâta și Deda – Răstolița unde mai mulți copaci au fost rupți de vijelie, iar în cădere au rupt firele de alimentare cu energie electrică și s-au prăbușit pe calea ferată.
În acest moment 2 trenuri de călători staționează până la finalizarea operațiunilor de intervenție, în desfășurare la această oră, și reluarea circulație în condiții de siguranță:
♦ IR 1834 - staționează în Silhoasa
♦ R 5711 - staționează în Coșna
Pe celelalte intervale de stații nu este înscris în circulație la această oră nici un tren.
Personalul feroviar intervine cu drezine pantograf, pentru remedierea deranjamentului tehnic la firul de contact.
Menționăm că astfel de probleme s-au înregistrat în această după-amiază și între stațiile Bârzava – Bătuța (Reg. CF Timișoara), Vadu Crișului – Aleșd și Beclean pe Someș – Bistrița Năsăud (Reg CF Cluj), unde traficul a fost reluat în condiții de siguranță.
CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.