Conferinţa “Ele au reușit”, ediția a3a, un eveniment marca ELITE Business Women

Conferinţa “Ele au reușit”, ediția a3a, un eveniment marca ELITE Business Women, va avea loc pe 31 Iulie, la ora 19: 30, la Hotel Iaki.

Scopul evenimentului este de a promova leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business și de a prezenta modele de succes, sub deviza „Ele au reușit”.
”Ele au reușit” aduce împreună femeile antreprenor și creează o comunitate de business performantă și profitabilă și se adresează femeilor antreprenor, sau celor care își doresc să devină antrepreprenoare, dar și femeilor de carieră și bărbaților antreprenor.

Campania națională, Ele au reușit a debutat în București cu peste 100 de participante, 13 speakeri specialiști în domeniul antreprenoriatului. Am continuat la Constanta, Cluj Napoca , Rm.Valcea, Brașov, Iași, dar și internațional la Londra și Lisabona.Specialiştii de la ELITE Business Women afirmă că reprezentantele sexului frumos din România au făcut pași foarte importanți, în ultimul deceniu, pentru a stinge decalajul între sexe, iar româncele au nevoie de mai multă încredere în puterile proprii pentru a închide prăpastia socială. “La ora actuală, femeile din România au reuşit să egaleze sau chiar să îi depăşească pe bărbaţi la capitole importante, precum realizările educaţionale sau chiar performanţele manageriale în mediul de afaceri, însă singurele capitole în care acestea pornesc cu un oarecare handicap sunt strâns legate de reprezentarea politică – în Legislativ, în Guvern sau chiar la nivel de Președinție”, explică Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women.

În cadrul evenimentului se vor discuta subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin în România, probleme pe care le pot întâmpina femeile în calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului, instrumente utile pentru femeile antreprenor etc.
Parteneri Premium: BCR, Maurer Imobiliare, Datix Med Clinic, Bianca Costea Trainer, MarviLogistic, Manuela Costea Antreprenor.

Inscrierile se realizează prin email, la: contact@elitewomen,org, până la data de 27.07.2016

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.