Investitie de peste 4 milioane de euro in Portul Constanta

COMPANIA NATIONALA "ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME" SA CONSTANTA a lansat licitatia pentru Implementarea unei dane specializate intr-o zona cu adancimi mari (Dana 80) (Proiectare+executie).

Obiectul contractului:
Lucrarile se vor realiza în Portul Constanta în zona Sectorului Fluvio - Maritim al Portului si adiacent Danei de acostare nr. 80 a Portului Constanta. Lucrarile vor fi incluse într-un Proiect Tehnic, care va contine memorii tehnice de specialitate, caiete de sarcini, liste de cantitati si planse de detaliu, distincte pentru cele doua categorii de lucrari ce vor fi proiectate/executate, astfel:
1. Modernizarea Danei 80 prin instalarea de noi echipamente pentru dana (amortizori, bolarzi) adecvate primirii de nave de cereale mari;
2. Extinderea infrastructurii feroviare pâna la parcul de silozuri adiacent Danei 80, (racord feroviar din capul „Y” al grupei de manevra a Statiei Constanta Port Zona C, pâna la parcul de silozuri adiacent Danei 80). Lucrarile se vor realiza în interiorul Portului Constanta, zona în care terenul este în administrarea C.N. A.P.M. S.A. Constanta.

Valoare estimata: 18.398.167 lei + TVA.

Data limita de depunere a ofertelor: 28.07.2017 ora 15:00.

Durata estimata a contractului: 13 luni.

text: cosinus | foto: Constanta Port

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.