Breaking News

Peste 5 zile Apoel Nicosia ajunge la Constanta

Echipa lui Gica Hagi, Viitorul Constanta a reusit o performanta majora pentru orasul de la malul marii si anume aducerea Champions League.Prima adversara a Viitorului este echipa cipriota Apoel Nicosia, meciul tur urmand sa se dispute peste doar 5 zile pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, incepand cu ora 21:00.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 lei = Tribuna I, 75 lei = Tribuna a II-a, 25 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.
Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.
Biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.
Începând cu ziua de VINERI (21 iulie 2017), ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - APOEL NICOSIA. Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.
În ziua disputarii meciului FC VIITORUL - APOEL NICOSIA (miercuri, 26 iulie 2017) la stadionul "Central" NU se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, casele de bilete ale stadionului vor fi închise.