Proiectie de film pentru copii – Oraselul Alandala – eveniment marca Work at Home Moms in Constanta

Asociatia Work at Home Moms (http://wahm.ro/), va invita cu drag in Constanţa la una din proiectiile de film castigatoare din cadrul festivalului KINOdiseea - International Children Film Festival – Oraselul Alandala! Filmul va fi proiectat vineri, 14 iulie, intre orele 17:00 – 19:00, la sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A.
Inscrierile se fac la olivia.grigore@wahm.ro iar proiectia se desfasoara in baza unei donatii libere.
Oraselul Alandala (Germania, 2014, 82′), in regia lui Veit Helmer, a fost in competitia KINOdiseea 2015 si este dublat in limba romana, pentru deliciul spectatorilor mari si mici. Recomandare de varsta: 3 – 99 de ani.Copiii si bunicii reusesc sa transforme un orasel din Europa intr-un loc al inventiilor si al recordurilor. Masina de gunoi devine fabrica de biciclete, o macara devine rollercoaster si totul pare posibil atunci cand imaginatia nu mai are limite.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.
Despre proiectele derulate de asociatie puteti afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media si  informatii despre evenimente puteti scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.