Spuma Party Weekend la Magic Place GRANT Aqua Park

Dacă te-ai plictisit de cluburi dar nu vrei să ratezi o petrecere inedită cu spumă atunci locul tău e la party-ul organizat  de Magic Place GRANT Aqua Park !

Bălăceala în mare nu mai este de mult la modă. Anul acesta domnişoarele şi domnii cu pretenţii fac baie în spumă. Nu e nevoie să mergi la mare că să ai vara cea mai tare! Pregăteşte-te de un weekend incendiar la Magic Place GRANT Aqua Park!

Dăm startul la distracţie sâmbătă 29 iulie şi continuăm şi duminică 30 iulie cu o mega-petrecere: show cu multă spumă, DJ renumiţi, invitat special Geanny DAMIX, multă muzică, jocuri de vara, MC şi animaţie, surprize, super-tombolă şi concursuri cu multe premii. Ai oferte speciale la bere şi cocktailuri de vara şi un meniu grill savuros pentru cel mai tare party din seria Vara Magica la Magic Place Grant Aqua Park din şoseaua Virtuţii - cea mai accesibilă destinaţie de distracţie estivală din mijlocul Bucureştiului!Nu rată prima petrecere din seria Vara Magica - cu cele mai antrenante, exotice şi originale activităţi outdoor, CONCURSURI CU SUPER PREMII, CADOURI SURPRIZA,  cel mai incitant show de spumă, echipamente sportive şi de agrement, sărituri în faimoasele gonflabile uriaşe, ploaie de baloane colorate, jocuri acvatice, show-uri de dans şi prezentări de colecţii de costume de baie şi articole estivale!

Vara asta facem valuri - cu multă, multă spumă!!!

TARIFE ACCES:

Luni – Vineri 30 LEI
Weekend si sarbatori legale 50 LEI
Studenti si elevi 30 LEI
Pensionari 20 LEI
Parcare privata 20 LEI
Copiii cu varsta pana la 7 ani au acces gratuit.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.