Webinar Facebook Ads – eveniment marca Work at Home Moms

Asociatia Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invita mamele din toata tara si nu numai, pe 7 iulie la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare si freelanceri  - cursul online cu tema Facebook Ads, alaturi de Daniela Burac. Workshopul  se va desfasura online intre orele 10:00 – 12:00, in baza unei donatii libere iar inscrierile se fac la gabriela.rusu@wahm.ro.
Intr-o lume in care vizibilitatea este cea care face diferenta si in care Facebook a devenit pionul principal in promovarea multor proiecte si business-uri, este necesar sa aflam cum putem optimiza o pagina de Facebook, cum putem avea audienta dorita si, mai ales, cum putem face reclame profitabile pentru afacerea noastra
Participantii la acest seminar online vor putea afla cum sa creeze reclame profitabile pe Facebook, care este diferenta intre Boost Post si Reclama si cum sa aleaga audienta potrivita
In cadrul webinarului se vor discuta urmatoarele teme: pentru ce folosim Facebook Ads si diferenta dintre Boost Post si Reclama, cum se seteaza contul Ads Manager si cum se creeaza o campanile (stabilirea obiectivului si alegerea audientei), ce este un Ad/Ad Set, despre bid si licitatie (diferenta intre CPM si CPC), despre monitorizare si optimizare si notiuni avansate legate de Facebook Ads (Pixel, Remarketing, Business Manager).Despre Daniela Burac:
Este mama lui Gabriel Luca si WAHM (adica workaholica in sevraj), om curios care vrea sa le stie pe toate, a facut programare in liceu si a iesit economist din facultate. A avut 10 joburi in cam toate departamentele posibile ale unei firme iar acum vreo 7 ani a luat contact cu online-ul si ecommerce-ul si de atunci invata in continuu. S-a specializat (ca ucenicii, la locul de munca) in frontend in special sau "web design" in general. A decis sa fie WAHM si sa faca pe cont propriu ce facea la job: sa creeze, sa lanseze, sa infrumuseteze si sa creasca magazine online. Nu neaparat in ordinea asta.
Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii  si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional,  fie el de  acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat  sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.
Despre proiectele derulate de asociatie puteti afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media si  informatii despre evenimente puteti scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.