12 companii se bat pentru largirea centurii capitalei

Pe 24 august au fost depuse 12 oferte pentru extinderea la două benzi pe sens a 11,45 km din Centura București (DNCB) între DN2 și A2. Acest drum al rușinii va fi, într-un final, extins pentru a putea acomoda traficul din zonă. Nu este nici pe departe ceea ce are nevoie Capitala, însă este mai bine decât ce avem acum. După finalizarea acestui segment, vom putea circula de la vest la est pe două benzi pe DNCB între A1 și A2.
Valoarea estimată pentru realizarea acestui proiect este de 339.009.410,99 lei fără TVA.
Cei 12 ofertanți sunt: Erbașu-Trameco, Delta ACM, Dimar-Europea, Hydrostroy-Vodstroy, ICM (Maltauro), Impresa Pizzarotti, Intercantieri Vittadello, Itinera, Porr, Sinohydro, Oyl Company-Straco, Tirrena Scavi.
Așteptăm finalizarea licitațiilor lansate pentru mai multe proiecte și pe DNCB-Sud, unde centura este sub orice critică, generând blocaje kilometrice în fiecare zi.
În acest context, facem un apel către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să evalueze cele 12 oferte cu maximă responsabilitate și celeritate, astfel încât în cel mai scurt timp să avem contract semnat și constructor în teren! Evaluarea trebuie făcută foarte bine pentru a evita contestațiile care pot bloca licitația timp de luni de zile!

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.