Cum si-a batut o pitipoanca joc de salvamontisti

Credeati ca doar salvamarii au de furca cu tot felul de imbecili ? Va inselati. Si colegii lor de la munte au parte de tot felul de personaje care ii pun pe drumuri aiurea.

Pe 26 august salvamontistii argeseni au fost chemati de o turista care sustinea ca si-a sucit glezna. In realitate aceasta facuse bataturi la picioare. Redam integral declaratia salvamontistilor.

Salvamontistii argeseni au ajuns la turista care pretindea ca are entorsa de glezna. De fapt, facuse un traseu MULT peste puterile sale, Moldoveanu dus-intors din Capra si avea... doua basici cauzate de incaltamintea neadecvata. Nu tu lanterna, nu tu hanorac. Nici ea si nici colegii de traseu. A cerut o haina de la colegii nostri,spunand textual: "Dati-mi o haina sa pun pe mine, ca ma mananca goanga (sic!). Acum, trebuie sa ma carati, ca eu nu mai merg pe jos!". A fost carata cu targa pana la masina care era la 45 de minute de locul de unde telefonase la 112!!! Noi? Ne-am facut treaba! Dar ne intrebam daca nu cumva am ajuns sa fim luati peste picior...

 foto: Salvamont

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.