De Ziua Internaţională a Acțiunilor Caritabile, intrare liberă la Expoziția Our Body pentru copiii din centrele de plasament

Expoziţia Our Body: Universul Interior sărbătoreşte, pe 5 septembrie, alături de întreg mapamondul, Ziua Internaţională a Acțiunilor Caritabile, zi dedicată exclusiv gestului de a dona sau de a oferi momente de bucurie. Astfel, pe 5 septembrie, toţi copiii din centrele de plasament din cadrul judeţului Constanţa vor avea intrarea gratuită la expoziția găzduită de City Park Mall. Expoziția îşi va deschide larg porţile între orele 10:00 şi 20:00 pentru micii curioşi și însoțitorii lor (profesori / asistenți sociali).

Introdusă ca sărbătoare oficială la nivel mondial în anul 2012 de către Organizația Națiunilor Unite, Ziua Internaţională aAcțiunilor Caritabile (International Charity Day) este un exemplu onest de umanitate, al cărui scop principal este de a creşte conștientizarea și de a oferi o platformă comună pentru organizații particulare, caritabile, filantropice din întreaga lume. Ziua de 5 septembrie va fi o zi cu intrare liberă în expoziţie pentru toţi copiii din cadrul centrelor de plasament din judeţul Constanţa. Aceştia pot vizita fascinantele exponate, pot învăţa despre funcţiile corpului uman şi se pot bucura de experienţa incredibilă a călătoriei în universul interior.

Punând accentul pe prevenţie, sănătate şi educaţie, Expoziţia Our Body: Universul Interior este o ocazie unică şi o oportunitate de învăţare pentru cei mici, pentru o mai bună cunoaştere a complexităţii organismului uman, subliniind necesitatea protejării acestuia pentru o funcţionare optimă. Avantajele unei nutriţii corecte, ale sportului regulat şi al unui stil de viaţă sănătos, precum şi impactul unor obiceiuri nocive, fumatul sau consumul excesiv de alcool, îşi vor găsi răspunsul la finalul lecţiei complete de anatomie de la Expoziția Our Body.

Expoziţia Our Body: Universul Interior din cadrul City Park Mall, Constanţa, este deschisă pentru public până pe 15 octombrie şi poate fi vizitată zilnic, între orele 10:00 şi 22:00, fiind amplasată în parcarea de la Nivel -1 Nord.

Adulți
Pensionari/Studenți
Elevi (până în 18 ani)
*Pe bază de carnet de elev
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
45 lei/ pers.
53 lei/ pers
28 lei/ pers.
34 lei/ pers.
28 lei/ pers.
34 lei/ pers.


Grupuri de peste 10 copii
Luni - Vineri

25 de lei/ pers.
Pentru clasele de elevi este
necesară o rezervare la adresa


Abonamente de Familie
1 adult + 2 copii
2 adulți + 1 copil
2 adulți + 2 copii
Luni - Vineri
Sămbătă - Duminică
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
76 lei/ grup
92lei/ grup
96 lei/ grup
105 lei/ grup
110 lei/ grup
128 lei/ grup


Despre Universal Exhibition Group:
UNIVERSAL EXHIBITION GROUP (UEG) are la originea sa Universal Events Group, companie cu renume internațional și cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul organizării de expozitii. UEG produce proiecte expoziționale pentru muzee, galerii, centre comerciale, spații publice sau private. Printre expozițiile organizate până acum se regăsesc expoziții care au ca temă comori ascunse ale lumii (Titanic, Armata de Teracotă), dar și numeroase expoziții despre anatomia corpului uman, printre care și „OUR BODY: The Universe Within”.

Despre Events:
Events a organizat în premieră în România, la Muzeul „Antipa” din Capitală, în anul 2013, un proiect similar, Expoziția The Human Body, care a înregistrat un adevărat record de audiență pentru circuitul muzeal românesc, peste 88 000 de vizitatori.Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.