Mega Image a deschis primul magazin din Mamaia si atinge borna de 20 de magazine in Constanta

Mega Image a bifat astazi o serie intreaga de premiere. Si-a consolidat pozitia de lider al retailului de la malul marii odata cu atingerea numarului de 20 de magazine.

De asemenea Mega Image a deschis drumul retailului modern in statiunea Mamaia. In plus acesta va fi primul supermarket Mega Image cu vertical garden, green roof, green parking, iar la interior iluminatul este cu LED.

Din pacate magazinul a fost inaugurat inainte de a fi gata. Green roof-ul, vertical garden-ul si fatada dinspre lac nu au fost inca finalizate.

foto: cosinus

De asemenea parcarea green dintre supermarket si ansamblul rezidential dezvoltat de Solid House este doar pe jumatate finalizata.

La interior magazinul este foarte spatios, raioanele fiind amenajate aerisit. Se remarca numarul foarte mare de produse ready to eat, numarul mare de produse premium si cornerul - autoservire cu...supa.

Accesul in interior este la randul sau atipic intre exterior si spatiul de vanzari existand un hol. La final trebuie mentionat ca este un Mega Image cu etaj, etajul fiind destinat birourilor si spatiilor administrative.

Spatiul de vanzare ocupa 894 mp.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.