Tranzactia anului in retailul constantean. A fost vandut mallul abandonat de pe Bratianu

Conform datelor furnizate de zf.ro grupul Plaza Centers care detine mai multe terenuri in Romania a fi vandut doua proprietati. Este vorba de un teren de 32.000 mp din Timisoara si de mallul din Constanta, de pe bulevardul I. C. Bratianu, mall amplasat pe un teren in suprafata de 30.000 mp.


Centrul comercial a fost construit in anul 2001 fiind primul centru comercial modern din oras, avand ca investitori niste oameni de afaceri turci. Insa amplasarea neinspirata: la iesirea din oras intr-o zona "proasta" si departe de centru si marile aglomerari rezidentiale, la care adaugam si un mix slab de clienti, ancora principala fiind un supermarket GIMA care de altfel s-a inchis la un an de la inaugurare, toate acestea au facut ca mallul sa dea faliment in foarte scurt timp.

Conform unor surse ale zf.ro cumparator a fi grupul Auchan , insa nici una din parti nu au confirmat sau infirmat oficial aceasta informatie .

Valoarea tranzactiei din Constanta s-a ridicat la 1.3 milioane de euro, iar a celei din Timisoara la 7.25 milioane de euro.


Un produs Blogger.