Un turn cu 20 de etaje va fi ridicat pe malul Begai la Timisoara

Un turn cu 20 de etaje va fi inceput in curand in Timiosara. Turnul face parte din megaproiectul ISHO, proiect aflat in constructie.

foto: dezvoltator

ISHO este dezvoltat in mai multe etape si cuprinde birouri, cladiri rezidentiale ce vor aduce pe piata 1.200 de locuinte, spatii publice si spatii comerciale. Suprafata totala a terenului este 5.3 hectare. Terenul este amplasat pe malul Begai, cu deschidere la bulevardul Take Ionescu.

Cladirea de birouri va fi dezvoltata in 3 etape ce vor fi finalizate in 2018 si va aduce pe piata o suprafata inchiriabila de 50.000 mp de office spaces.

Cea mai inedita facilitate va fi un debarcader care va permite acostarea vaporaselor care fac curse pe Bega. Pe langa debarcader se va amenaja si o zona de promenada cu cafenele si restaurante.

De asemenea vor fi amenajate un centru de conferinte, piscina, spa, gym, parc de 7.000 mp, after-school, supermarket si 2.000 de locuri de parcare.

Asa cum am spus anterior, cea mai inalta cladire din complex va fi un bloc de locuinte cu 20 de etaje, lucrarile urmand a fi demarate in perioada imediat urmatoare.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.