17.180 ţigarete transportate ilegal au fost descoperite la PTF Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit ascunse, în rezervoarele a două autoturisme, peste 17.000 de ţigarete, pe care doi cetățeni din R. Moldova încercau să le introducă ilegal în țară.

Astăzi, 04 septembrie, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-au prezentat pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţenii din R. Moldova, Nicolai C. și Andrei S., în vârstă de 25, respectiv 23 de ani. Nicolai C. conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria iar Andre S. un autoturism marca Ford, înmatriculat în Lituania.Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra celor două autoturisme, ocazie cu care a  fost descoperită în rezervoarele mijloacelor de transport, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră,  cantitatea de 17.180 ţigarete, marca Ritm, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, țigaretele, în valoare totală de 1.185 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 20.000 lei.

Politia de Frontiera

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.