Deschiderea anului școlar, cu tematică artistică - Cambridge Movie Stars

Cambridge Movie Stars marchează începutul anului școlar 2017-2018.
Vom demara noul an școlar printr-o zi distractivă, alături de personajele de film invitate. Ne delectăm cu popcorn, apă și limonadă.

Chiar dacă un covor roșu ar impune o ținută de gală, luni - 4 septembrie, la ora 9.00, paparazzi vor fi pregătiți pentru a surprinde uniformele școlare!

VIP-urile vor fi bicicletele, prețioasele! În calitate de premii, ele vor fi expuse pentru a stimula interesul elevilor vis-a-vis de programul Incentive - Financial Education.
Pe parcursul anului școlar vom avea mai multe proiecte sub egida programului de educație financiară. Acest program va fi adjuvantul principal al elevilor în a-și pregăti bagajul de cunoștiințe financiare și antreprenoriale și se va implementa în perioada 4 septembrie 2017 – 24 mai 2018, timp în care aceștia vor beneficia de un sistem de recompense, bazat pe bancnote INSTAMONEY. Profesorii acordă INSTAMONEY după criterii bine stabilite,mai ales atunci când elevii vor excela în cadrul școlii sau în alte contexte extra școlare. Cu suportul : APAR - Asociația Pentru Antreprenoriat România și BCR - Banca Comercială Română, vom livra informațiile în cadrul unor workshop-uri dedicate, iar pentru aplicarea cunoștiințelor acumulate, ne vor sprijini cu premii și jocuri : Bicicletele Pegas, VIVO Shopping Center, Aqua Carpatica și Cinema City.
Ei vor învăța CUM SĂ:

• achiziționeze un produs;
• întocmească un buget personal;
• gestioneze propria pușculiță;
• alcătuiască un plan rentabil de cumpărături;
• investească în lucruri de durată, ș.a.m.d
și vor reuși să cumpere premiile programului.
Le urăm succes în noul an școlar și în cursa pentru obținerea bicicletelor!

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.