Deschiderea anului școlar, cu tematică artistică

Cambridge Movie Stars marchează începutul anului școlar 2017-2018 la Cambridge School of Constanța​.
Chiar dacă un covor roșu ar impune o ținută de gală, luni, 4 septembrie paparazzi au surprins uniformele școlare!
Noul an școlar a fost demarat printr-o zi distractivă, alături de personajele de film invitate. Popcornul, apa sau limonada, accesoriile haioase și bicicletele au făcut deliciul participanților.

Incentive Financial Education - Educație Financiară
Pe parcursul anului școlar vom avea mai multe proiecte sub egida programului de educație financiară. Acest program va fi adjuvantul principal al elevilor în a-și pregăti bagajul de cunoștiințe financiare și antreprenoriale și se va implementa în perioada 4 septembrie 2017 – 24 mai 2018, timp în care aceștia vor beneficia de un sistem de recompense, bazat pe bancnote INSTAMONEY.
Profesorii acordă INSTAMONEY după criterii bine stabilite,mai ales atunci când elevii vor excela în cadrul școlii sau în alte contexte extra școlare. 
Vor participa chiar și cei mai mici copii în acest program, înă ne vom adresa diferit fiecărui nivel de vârstă, astfel să putem implica toți elevii școlii: de la 2 ani (MiniNursery) până la 18 ani (Clasa aXII-a ).

Educație de calitate

Cu suportul : APAR - Asociatia pentru Antreprenoriat Romania și BCR - Banca Comercială Română, vom livra informațiile în cadrul unor workshop-uri dedicate, iar pentru aplicarea cunoștiințelor acumulate, ne vor sprijini cu premii: Bicicletele Pegas, VIVO Constanta, AQUA Carpatica și Cinema City Romania.

Ei vor învăța cum să: 
  • achiziționeze un produs;
  • întocmească un buget personal; 
  • gestioneze propria pușculiță;
  • alcătuiască un plan rentabil de cumpărături; 
  • investească în lucruri de durată, ș.a.m.d

și vor reuși să cumpere premiile programului.

De ce Cambridge School of Constanța?

Predarea este în limba engleză pentru toate disciplinele şi nivelurile, urmărind programele şcolare în vigoare (curriculum național) şi curriculum University of Cambridge. Citește în continuare
Un produs Blogger.