Din 2018 zboruri non stop care vor lega Romania si Canada

Ieri seară, Air Canada Rouge, subsidiara low-cost a operatorului Air Canada, a anunțat că va oferi zboruri directe, non-stop, din Canada (Montreal și Toronto) către București, începând cu luna iunie 2018. Benjamin Smith, President Passenger Airlines la Air Canada: "Cu aceste noi rute, Air Canada devine singurul operator din America de Nord care va zbura către România, cea mai mare piață europeană fără zboruri transatlantice, întârind și mai mult prezența sa în Europa de Sud-Est."
Air Canada Rouge va zbura de două ori pe săptămână din Montreal către București din 7 iunie până în 5 octombrie și tot de două ori săptămânal pe ruta Toronto-București în perioada 9 iunie-7 octombrie.
Biletele pot fi rezervate deja pe www.aircanada.com și pleacă de la aproximativ 700 USD dus-întors. Cele două rute vor fi operate cu 767-300ER, aeronave care oferă două clase: Premium Economy și Economy. Aeronavele au două configurații, una cu 24 de locuri în Premium Eco și 256 în Economy, cealaltă cu 18 locuri în Premium Eco și 246 în Economy.
Noi salutăm deschiderea acestor două rute transatlantice directe, în ciuda faptului că vorbim doar de Air Canada Rouge (divizia low-cost a companiei) care vine cu aceste configurații dense/ultra-dense ce oferă spațiu la picioare foarte redus (ca într-o aeronavă Boeing 737 sau Airbus A320) și servicii la bord sub standardele disponibile pe zborurile Air Canada.
Rămâne de văzut dacă zborurile vor avea succes.

📷 Fotografie aeronavă, Donal Morrissey (Flickr)


ASOCIATIA PRO INFRASTRUCTURA

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.