Fetele în fuste, pe bicicletă lansează o nouă provocare : SKIRTBIKE Vintage- 2 septembrie 2017 Constanța

Mă bucur să vă anunț despre o nouă defilare a fetelor în fuste, pe biciclete. Dacă la ediția din iunie, ploaia a încercat să ne indispună, mâine se pare că vom avea parte de vreme frumoasă! Mai jos, informații despre evenimentul Skirtbike, care va avea loc mâine, de la 16.00 la Sala Sporturilor. Este a doua ediție din acest an, organizată cu pași foarte grăbiți pentru a ține pasul cu festivalurile culturale și vremea călduroasă.Pedalăm la Skirtbike Vintage 2017, în ținute *vintage* pentru a completa tabloul încă văratec al orașului nostru! Ne vedem la Sala Sporturilor începând cu ora 16.00 pentru a premia cele mai dichisite bicicliste, ca apoi să pornim pe traseul Sala Sporturilor - Str. Mircea Cel Bătrân - Bdul Mamaia - Pescărie - Bdul Mamaia - Bdul Tomis, întorcându-ne în aceeași zonă de start.

SkirtBike Constanța redă femeilor curajul de a pedala în oraș și de a se exprima în stilul lor unic și cochet! Ritmul va fi unul lejer, oferind astfel spectatorilor şi participanţilor la trafic convingerea că priveliştea veselă se potriveşte de minune peisajului constănţean.

Ne rezervăm toată după-amiaza activităților deosebite și ne vom alătura și artiștilor din cadrul paradei FITIC-Festivalul International de Teatru Independent - Constanta!

Aşadar, vino cu bicicleta, chiar dacă e vintage sau dacă nu ai încă bicicletă, poți câștiga una... nouă! Îndrăzneşte să pedalezi în fustă!

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.