În perioada 22 – 24 septembrie 2017, va avea loc cea de a doua ediţie a Târgului Imobiliar Constanța

În perioada 22 – 24 septembrie 2017, va avea loc cea de a doua ediţie a Târgului Imobiliar Constanța, eveniment expozițional organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța,  în cel mai mare și modern centru comercial al orașului, VIVO! Constanța.
Târgul Imobiliar Constanța va reuni pentru 3 zile cei mai buni jucători de pe piața de Real Estate: dezvoltatori și vânzători de locuințe, constructori și investitori, brokeri și instituții financiare.
Expozanții se vor întrece în discount-uri și oferte promoționale, oferind celor interesați consultanță financiară gratuită și soluții flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit.
Multiplele oportunităţi de afaceri oferite de judeţul Constanţa, unul dintre cei mai importanți poli de creștere economică din România, în domeniile de infrastructură, construcţia de locuinţe, reabilitarea termică a clădirilor, clădiri pentru birouri și destinate activității de turism, spaţii industriale, case de vacanțe sau oportunități de investiții sunt doar câteva dintre motivele care au determinat Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța să organizeze această manifestare .

Suprafata ocupată 113 mp, 11 expozanţi din care:
7 ansambluri rezidentiale
1 agenţie imobiliară
1 platformă electronică
1 auditor energetic
1 bancă


ONIX RESIDENCE SRL
Doar în Onix Blue Mamaia Nord, găsim un stil de viață ce pune în valoare legătura dintre interior: o locuință în mjlocul naturii, pe malul mării, luminoasă, caldă și intimă în care te simți “acasă, și exterior, prin apropierea față de mare, priveliștea, beneficiile asupra sănătății, oportunitățile de relaxare și de distracție în apropiere.

MAURER IMOBILIARE
Maurer Residence Constanta este un proiect marca Maurer Imobiliare - cel mai mare dezvoltator din centrul ţării - şi îşi propune să dezvolte la malul mării un ansamblu rezidenţial-emblemă pentru oraşul Constanţa.
Pe un teren cu o suprafaţă de 15,7 ha, situat în partea de nord a oraşului Constanţa, vor fi construite peste 3,400 de unităţi locative cu structuri şi compartimentări diverse, gândite pentru a fi uşor amenajate şi folosite.

PRIVATE RESIDENCE - Ansamblu rezidenţial în Cumpăna - Constanța
Descoperă noul complex rezidenţial Private Residence, un proiect rezidenţial potrivit famililor tinere, investitorilor şi celor care îşi doresc mai mult pentru "acasă": materiale de calitate, spaţii vitrate mari, terase generoase, compartimentari ideale şi locuri de parcare exterioare. Proiectul constă în 3 imobile P+3.


ART SOLID RESIDENCE SRL - MARINA EVO RESIDENCE

Fiind amplasat în Mamaia Sat, ansamblul Marina Evo Residence se bucură de vecinătatea Mării Negre și a plajei. Marina EVO Residence înseamnă 42 de garsoniere și apartamente cu 2 şi 3 camere "la cheie" în care vei descoperi confortul căminului potrivit pentru tine și cei dragi ție. În plus, te vei bucura de o locație premium, care te aduce aproape de cea mai cautată zonă a litoralului românesc - Mamaia Nord!
NAUTICA RESIDENCE – CAMPUS I + II
Un ansamblu rezidenţial P+6+7 retras, care cuprinde garsoniere, apartamente cu 2/3/4 camere şi duplexuri, toate cu privelişte minunată a lacului Siutghiol. Nautica Residence răspunde cel mai bine cerinţelor pentru standarde de viaţă ridicate.

NAUTICA RESIDENCE – Mamaia Nord
Situat la 200m de mare "Nautica Residence - Mamaia Nord" este un proiect inedit destinat clienţilor cu buget redus şi nu numai, ideal pentru investiţii sau pasionaţi de mare!

DINAMIC RESIDENCE
Construim în Zona Carrefour Constanţa 2 blocuri de locuinţe P+4 într-un ansamblu rezidenţial nou cu perspectiva dezvoltării imobiliare a peste 2500 de unităţi locative. Blocurile Dinamic Residence au câte 28 de apartamente fiecare, de două şi trei camere.
Punem la dispoziţie atât finisaje estetice interioare cât şi exterioare, de înaltă calitate.
Opţional puteţi beneficia de dotări tip Casă Inteligentă, cum ar fi Alarmă de Apartament, Control Centrală la Distantă, Electrovalvă sau Sistemul de Securitate integrat, cu Camere Video.
Sistemele Smart Home funcţionează prin internet şi pot fi accesate de pe smartphone-ul dvs. sau de pe tabletă.
Cele două blocuri nu sunt alipite cu alte clădiri pe niciuna dintre laturi. Structura lor de rezistenţă este alcătuită din cadre de beton armat cu stâlpi şi grinzi.
Pentru zidării am ales cărămida, pentru calitaţile ei deosebite în materie de izolaţie termică, fonică şi durabilitate.
Aveti branşamente la apă, gaz, şi electricitate, cu contorizare proprie în fiecare apartament. Încălzirea în apartament se face prin conducte de distribuţie tip PEX, iar anveloparea (izolaţia) apartamentelor se face cu polistiren de 10cm.
Pentru evitarea eventualelor neplăceri cauzate de scurgeri accidentale de apă, instalaţia generală de canalizare este executată în canale tehnice prevăzute cu pompe submersibile.

Localizare
Am ales zona Carrefour Constanţa pentru aceste 2 clădiri din mai multe motive. Proximitatea cu Complexul Tom vă oferă acces facil la cumpărături, staţii RATC în apropiere, pentru agrement lacul Siutghiol este peste drum, iar Campusul Universităţii Ovidius este la doar 5 minute distanţă.


AGENŢIA ACORD IMOBILIAR
Înfiinţată în anul 2007, intermediază vânzarea şi închirierea de garsoniere, apartamente, case şi vile, terenuri, spaţii comerciale şi industriale.

În cadrul târgului vor fi prezentate o parte din proiecte (blocuri noi):

            1. ANSAMBLU REZIDENTIAL ZORELELOR – Zona Faleză Nord
            2. ANSAMBLU REZIDENTIAL CASIN – Zona Faleză Nord
            3. ANSAMBLU REZIDENTIAL NOVA PROJECT – Mamaia Nord
            4. ANSAMBLU REZIDENTIAL IN STATIUNEA MAMAIA
            5. ANSAMBLU REZIDENTIAL ZONA STADION
            6. ANSAMBLU REZIDENTIAL ZONA SCAFANDRI-FAR
            7. ANSAMBLU REZIDENTIAL AVRAM IANCU
            8. PENSIUNE MAMAIA NORD


IMOBILIARIX – SERVICII IMOBILIARE INTERGRATE
www.imobiliarix.ro
Oferă clienţilor, în special CUMPĂRĂTORILOR de imobile, un pachet standardizat de servicii complete de tip ONE STOP IMO SHOP, pornind de la identificarea proprietăţii dorite, corelată cu capacitatea financiară a potenţialilor cumpărători. IMOBILIARIX oferă acces la anumite discount-uri printr-o reţea de parteneri comercianţi care oferă produse şi servicii pe care noii proprietari le pot accesa în vederea amenajării/ modernizării imobilului proaspăt achiziţionat.


TERMOGAZ SERVICE S.R.L.
Termogaz Service SRL, lider al pieţei din România în domeniul auditului şi certificării energetice, este o societate cu capital integral românesc, care are sediul central în Constanţa şi personal specializat în certificare şi audit energetic.  Societatea are contracte de colaborare cu societăţi importante din domeniu, pe întreg cuprinsul ţării.
Prin dotarea tehnică, prin nivelul profesional al salariaţilor şi prin implementarea sistemului de management al calităţii "ISO 9001/2008", firma îşi realizează obiectivul principal şi anume creşterea continuă a satisfacţiei clienţilor, concomitent cu îmbunătăţirea continuă a serviciilor şi produselor pe care le oferă.


BANCA TRANSILVANIA
Website: www.bancatransilvania.ro
Credit imobiliar – ipotecar
Avans începând de la 15%

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.