JYSK a deschis magazinul 48

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a inaugurat cel de-al 48-lea magazin din țară în Brăila. Cu o suprafață totală de 1200 mp, JYSK Brăila a fost inaugurat joi, 31 august, în strada General Gheorghe Avramescu nr. 10, la ora 08.00.   Marea Deschidere JYSK Braila
„Locuitorii din Brăila ne-au cunoscut produsele prin intermediul magazinului JYSK din orașul învecinat, Galați. Acum le va fi mai ușor să ne viziteze chiar la ei în oraș, într-o zonă accesibilă. Inaugurarea magazinului vine la scurt timp după ce JYSK  fost desemnat de clienții din toată țara cel mai bun magazin de textile și decorațiuni pentru casă, în urma unui studiu realizat de compania elvețiană ICERITAS. Astfel, JYSK a primit certificatul Best Buy Award, care atestă faptul că în magazinele noastre clienții vor găsi cel mai bun raport calitate preț la gama de decorațiuni și textile pentru casă: lenjerii de pat, cearșafuri, cuverturi, fețe de pernă, prosoape și halate de baie, perdele și draperii, pături, perne deco, covoare, perne de scaun și fețe de masă. Cu ocazia deschiderii, produsele din aceste categorii, dar nu numai, vor avea prețuri speciale de deschidere. Vom avea reduceri de până la 75%, iar acesta este un motiv în plus pentru a ne vizita”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.
JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului din Brăila. În ziua inaugurării, pe 31 august, începând cu ora 08.00, clienții au fost așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care au achiziționat produse în valoare de minim 50 de lei au primit cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.
“Anunțăm cu bucurie inaugurarea magazinului JYSK Brăila, un moment pe care întreaga echipă a magazinului îl așteaptă cu nerăbdare. În ultimele săptămâni ne-am pregătit asiduu pentru ca în ziua deschiderii clienții să găsească tot ce au nevoie pentru casa lor. Vom avea oferte foarte bune în săptămâna deschiderii, stocurile sunt suficiente, iar asistenții noștri de vânzări sunt pregătiți să răspundă la întrebările clienților și să îi ajute pe aceștia să aleagă produsele de care au nevoie”, a declarat  Mihaela Tutui, Director de magazin JYSK Brăila.  

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Braila . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.