Kaufland Medgidia se extinde cu un mini strip mall

Hypermarketul Kaufland din Medgidia av fi extins cuun mini strip mall.

Constructia propusa va avea o suprafata construita la sol de 1378mp si va include accese si iesiri  auto, locuri de parcare, zona tehnica si platforma gospodareasca. Suprafata desfasurata a cladirii va fi de 1378mp. Spatiul comercial va fi alcatuit din 4 magazine independente fiecare cu acces propriu din exterior si fiecare dotat cu grup sanitar propriu. Nu exista spatii de bucatarie sau spatii de preparare sau depozitre a hranei.Accesul la incinta se va face prin realizarea unui drum din strada Independentei cu drept de servitute prin parcelele cu numar cadastral 108591 lot 3/1 si 108595 lot 4/1, paralel cu hotarul sudic al platformei comerciale Kaufland. Accesul va respecta normele si legislatia in vigoare. Pe teren se va amplasa un post trafo ce va deservi cladirea.

Functiunea va fi dotata cu o  platforma gospodareasca  cu scopul de a gestiona deseurile rezultate din functionarea zilnica, deseuri ce vor fi evacuate de catre beneficiar prin contract cu regia de salubritate locala sau zonala conform legislatiei si normelor de mediu in vigoare. Parcela va avea o imprejmuire cu plasa tip metro sau similar.

Parcela va avea sistem de iluminat nocturn propriu. Cladirea se va conecta la utilitatile locale - apa, canal, electricitate, salubritate.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.