Transfer de autoritate în Baza Militară din Kandahar, Afganistan

Felicitări militarilor noștri din detașamentul Elementului Național de Sprijin (ENS), rotația a V-a, pentru profesionalismul cu care și-au făcut datoria în sprijinul logistic asigurat atât batalionului românesc pentru protecția forței, cât și celorlalte elemente prezente în Afganistan, și mult succes celor din rotația a VI-a în activitățile pe care le vor întreprinde pentru următoarele 6 luni în Baza Militară din Kandahar, Afganistan.

Foto: MApN

Generalul de brigadă Charles Aris, comandantul TAAC – S (Train Advise Assist Command - South), a apreciat efortul depus și profesionalismul militarilor români din cadrul Detașamentului Elementului Național de Sprijin în cele șase luni de misiune.

Comandantul Detașamentului ENS rotația a VI-a, colonelul Ginel Blaga i-a asigurat pe cei prezenți că militarii români aflaţi în subordinea sa vor depune toate eforturile pentru a asigura sprijinul logistic de care Batalionul 280 Infanterie Protecția Forței "inimi Neînfricate" are nevoie pentru efectuarea misiunilor.

Cel mai important punct de acces în Baza Militară Kandahar este în responsabilitatea militarilor noștri din Batalionul 280 Infanterie Protecție a Forței "Inimi Neînfricate".
În fiecare zi, militarii români verifică amănunțit toate vehiculele și persoanele care intră pe principala cale de acces în bază.

Chiar dacă au una dintre cele mai dificile misiuni, militarii Companiei 4 Infanterie, conduși de căpitanul Gheorghe Breazu, reușesc, de fiecare dată, să-și facă datoria cu profesionalism și să prevină orice amenințare pentru cei care își desfășoară activitatea în Baza Militară Kandahar.

sursa: mapn.roImagine: Mihai Nițu | MApN

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.