Update Autostrada A1 Lugoj-Deva lot 4

La nodul Șoimuș pilele viaductului se apropie de finalizare și așteaptă instalarea grinzilor. Viaductul din dealul cu lilieci din apropierea nodului are deja instalate grinzi și continuă lucrările la restul pilelor. În curând constructorul va ataca și zona peșterii cu lilieci din acest deal pentru că autoritățile au confirmat mutarea lor într-o peșteră din Județul Timiș.
În apropierea viaductului Brănișca se așterne balast stabilizat și primul strat de asfalt! Pe acest viaduct se instalează în continuare grinzi și se avansează și cu instalarea predalelor. În premieră (!) puteți vedea stadiul chiar în inima debleului Brănișca unde autostrada "taie" dealul în drum spre Ilia.
Ajungem în zona pescăriei. Aici terasamentul prinde contur tot mai mult. După pescărie avem deja straturi de asfalt. În dreptul carierei Bretea Mureșană, unde dealul este instabil, soluția este foarte simplă, în ciuda unor articole alarmiste ale unora: constructorul va muta axul autostrăzii (linia roșie) un pic mai spre sat, în limita culoarului expropriat, și se vor construi două ziduri de sprijin la capetele sectorului.

Asocatia Pro Infrastructura

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.