Galerie foto. Lidl deschide maine la Constanta al doilea magazin cu green roof din Romania

Maine dimineata la prima ora se va deschide noul magazin Lidl din Constanta.

Amplasat in zona Delfinariu acesta este cel de al 4-lea din oras si al 5-lea din zona urbana.Terenul pe care se afla constructia are o suprafata de 7.093 mp. Suprafata construita totala a magazinului este de 2036.67 mp, iar suprafata utila este de 1893.81 mp. Suprafata utila destinata vanzarilor este de 1270.68 mp, la care se adauga brutaria cu o suprafata utila de 82.23 mp; acesta fiind cel mai mare magazin din oras.

La capitolul parcari sunt amenajate 108 locuri dintre care 2 pentru persoane cu handicap si 2 de tip parinte si copii.


De asemenea au fost amenajati 366.71 mp de spatiu verde, magazinul fiind al doilea din Romania care va avea green roof.

Ca un fapt interesant, acesta este primul magazin din Romania conceput cu un spatiu special de realxare destinat angajatilor. In plus se remarca atriumul generos si suprafata vitrata de mari dimensiuni.


Noul magazin este proiectat pentru a fi eficient energetic, sistemul de iluminat fiind cu LED, iar la interior toate sistemele functioneaza pe baza de senzori, inclusiv sistemul de ventilatie care beneficiaza de senzori de monitorizare a calitatii aerului.
La dispozitia clientilor se afla 1.700 de produse, un spatiu generos fiind dedicat Pietei Lidl -  raioane unde gasim produse proaspete de la agricultorii romani.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.