ISHO a lansat pe piata o noua etapa a megaproiectului din Timisoara

Omul de afaceri Ovidiu Sandor a lansat pe piata o noua etapa a megaproiectului ISHO. Este vorba de doua cladiri rezidentiale cu 15, respectiv 19 etaje. Imobilul cu 15 etaje urmand a avea spatii comerciale si de office la parter si primul etaj.

Cele doua turnuri poarta de numirea de Parkside.


foto: dezvoltator

ISHO este dezvoltat in mai multe etape si cuprinde birouri, cladiri rezidentiale ce vor aduce pe piata 1.200 de locuinte, spatii publice si spatii comerciale. Suprafata totala a terenului este 5.3 hectare. Terenul este amplasat pe malul Begai, cu deschidere la bulevardul Take Ionescu.

Cladirea de birouri va fi dezvoltata in 3 etape ce vor fi finalizate in 2018 si va aduce pe piata o suprafata inchiriabila de 50.000 mp de office spaces.

Cea mai inedita facilitate va fi un debarcader care va permite acostarea vaporaselor care fac curse pe Bega. Pe langa debarcader se va amenaja si o zona de promenada cu cafenele si restaurante, dar si un pod pietonal peste Bega.

De asemenea vor fi amenajate un centru de conferinte, piscina, spa, gym, parc de 7.000 mp, after-school, supermarket si 2.000 de locuri de parcare.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.