JYSK Romania deschide magazinul 50

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 50-lea magazin din țară în Sebeș. Cu o suprafață totală de 1130 mp, JYSK Sebeș va fi inaugurat joi, 26 octombrie, în strada Augustin Bena nr. 88, începând cu ora 08.00. „Odată cu deschiderea JYSK Sebeș, compania noastră ajunge la 50 de magazine JYSK în țară, lucru de care suntem foarte mândri. Cu această ocazie vom avea atât oferte speciale de deschidere în magazinul JYSK Sebeș, cât și o campanie națională cu oferte foarte bune, prin care să marcăm inaugurarea celui de-al 50-lea magazin. Pentru că este un moment important pentru noi, l-am invitat la deschiderea din Sebeș și pe Alex Bologa, unul dintre sportivii paralimpici pe care JYSK îi susține și care în vara acestui an a câștigat titlul de campion european la Campionatul European de Judo pentru nevăzători. Alex va tăia panglica în ziua deschiderii și va da startul petrecerii de deschidere, o petrecere la care îi așteptăm pe locuitorii din Alba cu surprize, cadouri și oferte de până la 75%”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.
JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului din JYSK Sebeș. În ziua inaugurării, pe 26 octombrie, începând cu ora 08.00, locuitorii din județul Alba sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.
“Inaugurarea magazinului JYSK Sebeș este un moment pe care atât echipa magazinului, cât și întreaga companie, îl așteaptă cu nerăbdare. Suntem bucuroși că vom fi magazinul JYSK cu numărul 50 din țară și că, începând cu 26 octombrie, le vom putea oferi locuitorilor din Alba produse de calitate pentru dormitor, mobilier cu design scandinav și decorațiuni pentru casă, care să le facă locuințele mai confortabile și mai primitoare. În plus, îi așteptăm cu oferte excelente”, a declarat  Ioan Raita, Director de magazin JYSK Sebeș.  
Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Sebes . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.
Un produs Blogger.