Nadiris a lansat melodia "Vorba vine"

Nadiris a lansat, joi (12 octombrie), o nouă piesă de dragoste după “Fructul Interzis”. “Vorba vine” prezintă o poveste de iubire ajunsă la final, protagonişti fiind doi adolescenţi. Dragostea ajunge să fie pentru Nadiris sentimentul după care tânjeşte, dar cu tot zbuciumul interior pe care îl simte vrea să închidă acest capitol.

“Noi oamenii suntem că un puzzle. Nu mereu suntem întregi, dar cu toate astea susţinem tare şi răspicat că suntem fericiţi .« Vorba vine» este o piesă în care te poţi regăsi chiar TU, omul puternic care spune mereu că e bine, chiar dacă în adâncul sufletului tău, se duc lupte grele”, a declarat Nadiris.

Filmările videoclipului nu au fost lipsite de peripeţii, echipa artistei îndurând arşiţa acestui început de toamnă. “La filmări , soarele ne-a cam dat bătăi de cap, acesta fiind destul de puternic. Era imposibil de filmat la ora prânzului , dar ne-am descurcat şi am găsit imediat o soluţie pentru a nu pierde timpul. Am cunoscut oameni minunaţi care au avut grijă de mine până la ultimul detaliu . Andreea Iftinca s-a ocupat de styling, iar Ella Georgescu s-a ocupat de părul şi make-up-ul meu din clip”, a mărturisit cântăreaţa.

Piesă este compusă şi produsă de DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia) alături de CAT MUSIC,  în regia lui Daniel Libeg. Cele mai multe cadre au fost filmate pe Calea Victoriei, iar următoarele destinaţii au fost pereţii cu graffiti şi un lan de floarea soarelui.

Nadiris a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 11 ani, cântând în faţa blocului. “Simţeam ca asta este tot ce îmi doream să fac când voi fi mare şi nu mă vedeam făcănd altceva. De-a lungul timpului am cochetat şi cu muzica populară, dar într-un final, am ales muzica uşoară. Am participat la concursuri şi festivaluri. Iau lecţii de canto cu Maria Simion la Tralala School. Am absolvit Liceul Teoretic Alexandru Vlahuţă şi în prezent sunt la Facutatea de Administraţie Publică din cadrul SNSPA.” a mai declarat artista.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.