Update autostradă urbană dintre Șos. Petricani și Str. Popasului

Pe cei aproximativ 3 km de autostradă urbană dintre Șos. Petricani și Str. Popasului, în București, se lucrează într-un ritm bun și avansul este vizibil de la ultima noastră filmare. Autostrada prinde contur, însă constructorul, Aktor, are în continuare mult de lucru la pasajul peste calea ferată București-Constanța (zona paralelă cu Str. Gherghiței), mai ales pe jumătatea de nord a acestui pasaj, acolo unde s-a tergiversat emiterea certificatului de urbanism de către Primăria Voluntari.

Volum de muncă semnificativ este în continuare și la podul peste Balta Șaulei, dar și la nodul Petricani și la pasajul peste Str. Popasului. Aceste poduri/pasaje încă nu au grinzi instalate. De fapt, încă se lucrează la pilele lor.

Simplu spus, nu avem speranțe că vom putea circula în acest an pe cei 6,5 km dintre Șos. Petricani și DNCB (Centura București). Dacă de la Șos. Popasului până în Centură autostrada este gata, de la Popasului și până la Petricani mai avem de așteptat până anul viitor. Estimarea noastră, în acest moment, este perioada mai-iulie 2018 pentru deschiderea completă a celor 6,5 km.


Asociatia Pro Infrastructura

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.