Oficialități și oameni de afaceri din Ningbo – China, în Portul Constanța

O delegație chineză, prezentă la Constanța pentru a participa la Forumul de cooperare economică în industrie şi logistică China (Ningbo) – România, a vizitat azi Portul Constanța, însoțită de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Delegația chineză, condusă de viceprimarul orașului Ningbo, Li Guanding, a fost primită de directorul general al CN APM SA, Nicolae Dan Tivilichi.

Au fost prezentate avantajele porturilor maritime românești, oportunitățile de investiții, rolul pe care îl joacă Portul Constanța ca poartă de est a Europei.În luna august, Portul Constanța și Portul Ningbo Zhoushan din China au semnat un protocol de colaborare, la sediul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
Forumul de cooperare economică în industrie şi logistică China (Ningbo) – România a avut loc azi, 30 octombrie 2017, la Constanța, fiind organizat de municipalitatea Ningbo – China, împreună cu Primăria Municipiului Constanţa, în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Invest România, Adminstraţia Porturilor Constanţa, alături de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe Network.
La forum a participat o delegaţie chineză formată din peste 90 de persoane, oficialităţi locale şi regionale şi 51 de oameni de afaceri, reprezentând 39 de firme chineze.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.