Burger King isi anunta revenirea in Romania printr-un videoclip inedit

Dupa esecul sistemului de franciza din perioada 2008-2012, gigantul american Burger King revine in Romania, de aceasta data restaurantele urmand a fi administrate direct de compania mama, prin intermediul diviziei infiintate la sfarsitul lui 2014.

Aceasta divizie va manageria restaurantele din Romania, Italia, Polonia si Grecia. Noile restaurante Burger King vor fi deschise incepand cu anul viitor si in prima faza numarul lor va fi de 30.

Ramane de vazut daca vor investi si in restaurante de tip drive.
Burger King, al doilea cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume (aproximativ 16.000 de locatii), a fost infiintat in anul 1963 in Jacksonville, Florida sub numele de Insta-Burger King. In 1964 isi schimba proprietarii si devine Burger King.

Anii '70 sunt considerati perioada de aur a companiei care a lansat pe piata numeroase reclame si sloganuri care au ramas in memoria consumatorilor. Tot in anii '70 are loc si istoricul parteneriat cu Lucas Films pentru franciza Star Wars dar si lansarea mascotei Burger King.


Deschiderea viitoarelor restaurante Burger King a fost anuntata recent printr-un inedit videoclip filmat in Bucuresti. Clipul este un atac direct asupra rivalilor de la McDonald's, lant care detine pana in prezent suprematia pe piata de fast food din Romania.
Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.