Cum vor arata noile magazine Lem's si JYSK din Constanta

Asa cum anuntam anterior, centrul comercial TOM se va extinde cu doua noi magazine de tip big box in care se vor reloca JYSK si Lem's.Odata cu aceasta relocare, un spatiu de mari dimensiuni din corpul central va fi eliberat, lasand loc pentru noi chiriasi. De asemenea reamintim ca este autorizata si o extindere cu inca o cladire P+M+E.

Revening la cele doua noi big boxuri se vor construi doua imobile, C1 – centru comercial LEM’S, avand regim de inalțime P+1E si C2 – centru comercial JYSK, avand regim de inaltime PARTER. . Ambele imobile vor fi compuse din punct de vedere functional din: spatii personal, spatii depozitare si spatii expunere / vanzari.Suprafata totala de teren pe care va fi dezvoltata extinderea este de 5.145 mp. Pe itneriorul parcelei se vor amenaja 40 de locuri de parcare dintre care 4 destinate persoanelor cu handicap.

Magazinul Lem's va avea o suprafata utila totala de 1950 mp cu spatiul de vanzare desfasurat pe parter si etaj. La interior se va amenaja si un lift.Magazinul JYSK va avea o suprafata utila totala de 1.396 mp (parter) dintre care spatiul de vanzari va ocupa 1.060 mp.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.