Incredibil! Inmormantarea MS Regele Mihai se va face noaptea, iar publicul si presa nu vor avea acces

Casa Regala a Romaniei a facut public programul funeraliilor MS Regele Mihai. La o privire atenta asupra desfasuratorului, nu putem sa nu remarcam o serie intreaga de incalcari ale protocoalelor oficiale, in special a doua dintre acestea. Trupul neinsufleti al MS nu va fi transportat cu trenul oficial si siciriul nu va fi depus pe afet de tun, iar in timpul inmormantarii nu se vor trage salve de tun in ciuda faptului ca MS a avut si gradul de Maresal.

Mai mult, inmormantarea va avea loc incepand cu ora 20:00 si citam din declaratiile oficiale: "Cu această ocazie, va fi oficiat un scurt serviciu religios ortodox." - Un scurt serviciu religios, pentru ultimul rege al Romaniei...Mai mult, la ceremonia religioasa, presa si publicul nu vor avea acces. Iar toate aceste lovituri post mortem sunt date tocmai de Casa Regala...

De ce anume se teme Casa Regala? Din pacate nu putem sa nu observam ca odata cu MS Regele Mihai s-a stins si Casa Regala. Cei care acum spun ca o reprezinta, nu au reusit decat sa distruga acest simbol care era regalitatea, au tarat in noroi totul pentru o suma consistenta de bani. Din tot acest scandal Principele Nicolae este cel care castiga - pe drept, popularitate in randul romanilor, iar acesta este un lucru de care actualii membrii ai Casei Regale se tem.

In final toata aceasta atitudine de secretomanie privind inmormantarea nu face altceva decat sa ridice semne de intrebare si sa dea apa la moara teoriei conspirationiste care sustine ca MS Regele Mihai ar fi decedat de ceva timp, iar tot circul facut in ultima vreme a avut ca scop obtinerea celor 25 milioane de euro/an din bugetul statului.


Trist....Mai jos redam integral programul funeraliilor:

Regele Mihai va fi adus în ţară miercuri, 13 decembrie. Avionul militar va ateriza la ora 11.00, sicriul cu corpul neînsuflețit va fi transportat cu mașina de la Aeroportul Otopeni la Castelul Peleș. Evenimentul se va desfășura în prezența Familiei Regale, a reprezentanților instituțiilor Statului, ai Bisericii Ortodoxe și ai casei Majestății Sale. Presa va avea acces la ceremonie. Publicul nu va avea acces la eveniment.
La ora 14.00, corpul neînsuflețit va fi așezat în Holul de Onoare al Castelului Peleș. Familia Regală va fi prezentă la Sinaia. La așezarea sicriului în Holul de Onoare se va oficia un scurt serviciu religios ortodox.
Programul oficialităților pentru a transmite condoleanțe la Castelul Peleș va fi următorul:

Ora 14-15: Instituția Președintelui României, Președinția Republicii Moldova, Membrii Guvernului României și ai Guvernului Republicii Moldova, Membrii Parlamentului României și ai Parlamentului Republicii Moldova.
Ora 15-16: Reprezentanții Instituțiilor Statului, centrale și locale.
Ora 16-17: Reprezentanții Corpului diplomatic, ai Uniunii europene, NATO și ai Organizațiilor Internaționale.
Ora 17-18: Reprezentanții Academiei Române și Academiei de Stat a Republicii Moldova, ai Bisericii Catolice și ai celorlalte instituții ale Credinței.
La ora 18.00, corpul neînsuflețit va fi transportat de la Castelul Peleș la Sala Tronului din Palatul Regal (Calea Victoriei), unde va ajunge la ora 20.00. Ceremonia va avea caracter privat. Cu această ocazie, va fi oficiat un scurt serviciu religios ortodox.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.