Cu pasi repezi se apropie de finalizare lucrarile la prima etapa a Vox Technology Park

In Timisoara se apropie de finalizare lucrarile la prima etapa a proiectului Vox Technology Park. Este vorba de un imobil cu 11 etaje ce ofera 26.000 mp de birouri. Un punct interesant este miniparcul de 750 mp ce va fi amenajat pe terasa corpului central.

Ca un fapt inedit accesul se va face doar pe baza de amprenta sau recunoastere faciala. Cladirea va dispune de statii pentru alimentarea masinilor electrice. La subsol vor fi amenajate vestiare si dusuri. Ca facilitati se numara 2.750 mp de spatii comerciale, restaurant, banca, sala de conferinte, gym si cafeteria.
foto: http://www.voxtechnologypark.ro/

In a doua etapa se va construi o parcare etajata cu vertical garden. Parcarea poarta numele de Vox Green Parking si va avea 5 etaje si 400 de locuri. Investitia se ridica la 2.5 milioane de euro si va fi finalizata in iunie 2018.

Mai multe detalii despre pacare gasiti aici.

Un comentariu:

  1. In ritmul asta, Constanta o sa se bata cu Calarasi si Teleoroman in cativa ani, suntem varza, ne pleaca creierele si construim doar cacaturi de locuinte, una mai urata ca alta, intr-un haos urbanistic cum nici in Africa nu vezi.

    RăspundețiȘtergere

Comment:

Un produs Blogger.